Groene daken advertorial

Namens UWgroendak willen we graag terugblikken op een geslaagde dag op de Lentemarkt van Groen Kortenoord op zondag 16 april 2023. Het was een fantastische gelegenheid om onze verschillende groendak systemen tentoon te stellen en om mensen te informeren over de vele voordelen van een groen dak.

Een groen dak biedt tal van voordelen, zowel voor de eigenaar van het pand als voor de omgeving. Een groendak beschermt de dakbedekking tegen UV-straling en weersinvloeden, waardoor deze langer meegaat en minder snel vervangen hoeft te worden. Daarnaast zorgt het voor een betere isolatie van het gebouw, waardoor het energieverbruik vermindert en de stookkosten dalen.

Een groen dak draagt ook bij aan een betere luchtkwaliteit, doordat het fijnstof en schadelijke stoffen uit de lucht filtert. Daarnaast vermindert het groene dak de waterafvoer van het dak, wat bijdraagt aan een beter waterbeheer in de omgeving en helpt bij het voorkomen van wateroverlast. Tot slot zorgt een groen dak voor een mooie groene omgeving, wat bijdraagt aan het welzijn van de bewoners en een positieve invloed heeft op de biodiversiteit.

Benieuwd naar meer voordelen? Klik op de link: VOORDELEN.

Tijdens de Lentemarkt hebben we ook een toetsing gedaan van het draagvermogen van een berging met de afmetingen 2 meter bij 3 meter. Uit deze toetsing is gebleken dat de volgende systemen geschikt zijn: Sedumtray traditioneel, Sedumtray lichtgewicht en het lichtgewicht Sedumpakket (3 lagen systeem).

Deze systemen zijn makkelijk te bestellen via onze webshop.

ZELF AANLEGGEN:

– Lichtgewicht systeem

– Lichtgewicht Sedumtray

– Traditionele Sedumtray

LATEN AANLEGGEN:

– Lichtgewicht systeem (laten aanleggen)

– Lichtgewicht Sedumtray (laten aanleggen)

– Traditionele Sedumtray (laten aanleggen)

Vanwege de Lentemarkt hebben wij een collectieve korting van maar liefst 10% vrijgegeven op de levering en/of aanleg van groene daken. Daarnaast biedt de gemeente Wageningen een subsidie van €20,- per vierkante meter met een maximum van €400,- voor vergroening. Meer informatie over deze subsidie is te vinden op https://www.wageningen.nl/direct-regelen/subsidies/subsidies/subsidie-vergroening/.

Om de korting vanuit UWgroendak toe te passen in de webshop, kunt u de volgende code gebruiken: GROENKORTENOORD10. Besteld u ook direct Sedumbemesting bij UWgroendak? Dan ontvangt u ook de verzendkosten van de Sedum-bemesting terug. Hiervoor kunt u gebruik maken van de kortingscode: GRATISVERZENDING.

We willen graag iedereen bedanken die onze stand op de Lentemarkt heeft bezocht. Als u geïnteresseerd bent in het levering en/of aanleggen van een groen dak of als u nog vragen heeft met betrekking tot groene daken, neem dan gerust contact met ons op.

Wij zijn bereikbaar via telefoon, whatsapp, email en onze website!

Telefoonnummer: 030-87 89 951 (u kunt ook een whatsapp bericht versturen naar dit nummer!)

Email: offerte@uwgroendak.nl

Website: www.UWgroendak.nl

Blijf óók op de hoogte van alle groendak nieuwtjes! Volg ons op instagram en/of facebook:

UWgroendak.nl – Instagram / UWgroendak.nl – Home | Facebook

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Met vriendelijke groet,

Leonie Kooijman – Uwgroendak specialist

Kwikstaartlaan 22

3704 GS ZEIST

tel: 030 87 89 951

Kvk: 77817907

BTWnr.: NL003244438B41

Blijf op de hoogte van alle groendak nieuwtjes! Volg ons op instagram en/of facebook:

UWgroendak.nl – Instagram / UWgroendak.nl – Home | Facebook

Plaats een reactie